Ads 468x60px

неділю, 1 вересня 2013 р.

Перший урок 2013-2014 навчального року. 7-Б клас.



У світлі 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, яке відзначається у 2014 році, перший урок у 2013-2014 році був присвячений саме Тарасові Шевченкові.



 





Важливим було обрати цікавий формат уроку. Адже тема була досить відомою учням. На першому уроці була проведена вікторина, в якій із захопленням узяв участь весь клас. За кожну правильну відповідь учні отримували літеру. Коло питань вікторини відновило знання учнів з історії рідного краю.




































































Літери учні отримували непослідовно, вони не знали, які слова зашифровані. Питання вікторини не підказували тему відповіді з літер. То ж учні мали самі здогадатися, які ж слова зашифровано. Таким чином вдалося збудити цікавість до вже знайомої,
Літери учні отримували непослідовно, вони не знали, які слова зашифровані. Питання вікторини не підказували тему відповіді з літер. То ж учні мали самі здогадатися, які ж слова зашифровано. Таким чином вдалося збудити цікавість до вже знайомої, здавалося б, теми.



Для поглиблення знань про Кобзаря продовженням уроку стала мультимедійна презентація, в якій було нагадано основні факти із життя Тараса Григоровича Шевченка. Ознайомитись із нею можна на цій сторінці.




Немає коментарів:

Дописати коментар

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates